Vliegtickets Suriname

Ben jij van plan om binnenkort vliegtickets naar Suriname te boeken voor een heerlijke vakantie?

Dan kun je wellicht deze informatie goed gebruiken om een verstandige keuze te maken. Suriname telt twee luchthavens die worden gebruikt voor commerciële vluchten vanuit Nederland. Dit zijn Paramaribo J.A. Pengel Airport ten zuiden van de hoofdstad en Zorg en Hoop Airport in Paramaribo.

De prijs is sterk afhankelijk van het jaargetijde waarin je wilt reizen, de vliegmaatschappij die je kiest en hoeveel bagage je meeneemt. Dit kan zo maar een paar honderd euro schelen. In het laagseizoen is het mogelijk om voor 650 euro een retourticket te boeken.

Het is raadzaam om langere tijd voor vertrek een ticket te boeken. Reismaatschappij Tui heeft vaak mooie aanbiedingen als het gaat om vliegtickets naar Suriname.

Zoek vliegtickets voor een vakantie in Suriname

Suriname is een prachtig vakantieland, het klimaat is er prettig en de mensen zijn vriendelijk en zeer gastvrij. Omdat vrijwel iedereen in Suriname Nederlands praat, kun je jezelf makkelijk verstaanbaar maken.

Vanuit Amsterdam-Schiphol vlieg je met een Boeing 787 Dreamliner naar Paramaribo, de hoofdstad van Suriname. Wil je graag wat meer zitcomfort in het vliegtuig? Dan kun je dit bij de reismaatschappij tijdens het boeken van je vlucht aangeven.

Vliegen van Nederland naar Suriname duurt ongeveer 9 uur, dus wat extra luxe aan boord kan vaak geen kwaad! Kies voor bijvoorbeeld Deluxe zitplaatsen, dan heb je 106 cm beenruimte in plaats van 84 bij een comfortplaats. Ook mag je dan vaak wat meer kilo’s bagage meenemen.

Dat is wellicht op de heenweg niet nodig, maar als je terug wilt met wat mooie souvenirs en cadeautjes dan wellicht wel. Let natuurlijk wel even op de eventuele invoerrechten zodat je bij de douane niet voor verrassingen komt te staan.

Als je vliegtickets koopt om naar Suriname af te reizen, land je dus altijd in Paramaribo. Toch is het zeker de moeite waard om van daaruit ook naar een ander gedeelte van Suriname af te reizen. Dit tropische land heeft namelijk naast een gezellige hoofdstad ook prachtige ongerepte natuur.

Boek bijvoorbeeld een rondreis naar de Amazonejungle. Bezoek plantages en bewonder de oude forten. Ga op zoek naar papegaaien, brulapen en vaar over het Brokopondostuwmeer. Vaak kun je bij de vliegtickets Suriname die je boekt ook diverse rondreizen boeken.

Maar je kunt er ook voor kiezen om dat lokaal ergens in Suriname te doen zodra je geland bent. Let er bij je aankomstplanning wel op dat het in Suriname in onze zomertijd 5 uur vroeger is dan in Nederland. In de winter scheelt dit 4 uur.

Auto huren in Suriname

Suriname is een uitgestrekt land met een gastvrije bevolking. Het is dan ook jammer als je tijdens je bezoek aan Suriname alleen bij je familie of in de buurt van je hotel blijft. Om van het mooie land te genieten moet je op pad. 

Een auto huren in Suriname, zorgt ervoor dat je meer ziet van de uitgestrekte regenwouden. Begeef jezelf en je familie in de sporen van het koloniale verleden. Ga roadtrippen of terug in de tijd in Paramaribo. 

InterWens
Vakantiewoning-paramaribo-suriname.com
Hendrikstraat Paramaribo (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218