Bij huis huren Suriname is het mogelijk om voor lange of korte tijd een stijlvolle vakantiewoning te huren zodat jij optimaal kan genieten van jouw verblijf in Suriname.

Vakantie in Suriname

Suriname….. land in het noorden van Zuid-Amerika met zijn jungle, exotische flora en fauna en kleurrijke bewoners.  Door het tropisch regenwoudklimaat is het, het hele jaar door warm en vochtig. Toch kent Suriname vier seizoenen, de kleine en grote regentijd en de kleine en grote droge tijd. In Suriname heb je een smeltkroes van culturen wat terug te vinden is in het heerlijke eten, in rituelen en gebruiken. Ook heeft Suriname een indrukwekkende geschiedenis.

Suriname is door het klimaat, het tropisch regenwoud, de cultuur, geschiedenis, het heerlijke eten en kleurrijke bewoners een zeer aantrekkelijk land om op vakantie te gaan. Huis huren Suriname zorgt voor de juiste vakantiewoning die past bij jouw verblijf.

Vakantiewoningen huren in Suriname

Voor lange of korte tijd een stijlvolle vakantiewoning huren? Dat is bij huis huren Suriname allemaal mogelijk. Zo kan jij optimaal genieten van jouw vakantie in Suriname. Onze vakantiewoningen zijn gelegen in Wanica en Paramaribo Noord. Zo huur je bijvoorbeeld een vakantiewoning in Paramaribo die geheel gelijkvloers is en nergens drempels heeft. Dat maakt dat deze woning bijzonder geschikt is voor rolstoelgebruikers. En dat voor maar 35 euro per nacht!

Huis huren Suriname

Zodra je geland bent op vliegveld Johan Adolf Pengel en het vliegtuig uit stapt voel en ruik je het tropisch regenwoud al, ja je bent in Suriname! Nadat je de douane gepasseerd bent en je, je bagage van de bagageband hebt geplukt rijd je in ongeveer anderhalve uur naar onze vakantiewoningen. Dit kan met een taxi maar je kan ook een auto huren. Zo kan je makkelijk op eigen gelegenheid Suriname ontdekken en ben je niet afhankelijk van anderen. Weggaan en thuis komen wanneer jij dat wilt! Huis huren Suriname kan jou helpen bij het huren van een auto die aan jouw wensen voldoet.

Vakantie villa huren in Wanica

Wil jij je vakantie in een rustige en groenrijke omgeving doorbrengen? Dat kan in Wanica! Hier heeft Huis huren Suriname, twee Villa Vakantiewoningen te huur. Deze villa’s zijn geschikt voor maximaal 4 personen. De Villa’s staan op het erf van de eigenaars, zij ontvangen je vol enthousiasme en vertellen je graag tijdens jouw verblijf over de plaatselijke flora en fauna.

In de nabije omgeving van de Villa’s zijn onder andere verschillende supermarkten, een bakker en diverse eetgelegenheden. Ook is er op zondag een markt waar je binnenlandse groenten, exotisch fruit en vlees of vis kan kopen. De Villa’s in Wanica huur je al voor 30 euro per nacht!

Huis huren Suriname

Vakantie huis huren in Paramaribo

Verblijf je liever in de buurt van het centrum van Paramaribo? Ook dat is mogelijk. Huis huren Suriname heeft hier een prachtige grote vakantiewoning voor maximaal 6 personen.  Deze woning is geheel gelijkvloers en zonder drempels en daardoor uitstekend geschikt voor rolstoelgebruikers.

De vakantiewoningen in Paramaribo zijn gunstig gelegen. In de directe omgeving vind je meerdere supermarkten en het centrum van Paramaribo vind je op ongeveer 4 kilometer afstand.

Voor lange of korte tijd een (vakantie)woning huren

Of je nu van plan bent om twee weken in Suriname te verblijven of misschien wel langer. Kijk op onze site huis huren Suriname voor nette en stijlvolle vakantiewoningen. Indien je een vakantiewoning voor langere tijd wilt huren is een korting op de huurprijs mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Alle woningen zijn voorzien van:

  • Een ruim erg met overdekt balkon of terras
  • Parkeerplaats op eigen terrein
  • Televisie, internet en wifi
  • Wasmachine
  • Volledig ingerichte keuken met koelkast en oven.

Ontdek Suriname met een huurauto

Suriname is een heerlijk vakantie land om cultuur te combineren met een avontuurlijke jungle tour. Maar ook als je minder avontuurlijk ingesteld bent, kan je in Suriname genoeg zien van het land en zijn bewoners.

Ontdek Suriname met een huurauto

Ga zelf op pad met een huurauto en ontdek dat je voor de jungle niet het binnenland in hoeft te trekken. Langs de vele rivieren, die Suriname rijk is, kan je ieder moment apen, papagaaien, luiaards en zelf kaaimannen tegen komen. Ook kun je verschillende plantages bezoeken die je  de geschiedenis van Suriname laten zien.

Huur bij voorkeur een iets grotere auto die wat hoger op de wielen staat zoals een SUV voor meer rijcomfort aangezien er nog veel onverharde wegen zijn.